Wie is Koor My Way

Historie:

Mw. Gerrie van den Ende – Louwen werd in juni 1992 gevraagd een koortje samen te stellen voor de bruiloft van Ethel en Tim. Dat koortje moest een naam hebben en zij bedacht de naam Zanggroep My Way. Haar hele familie, kinderen  en wat kennissen werden opgetrommeld om op die speciale dag het verschil te maken tijdens de plechtigheid op het stadhuis. 

Omdat zingen bij de familie Louwen in het bloed zat en het bovendien erg gezellig was om elkaar elke week tegen te komen, werd er besloten dat My way zou blijven.

Er werd geoefend onder de muzikale leiding van mw. Schonewille in het zaaltje Troost in Monster.

Al snel meldde er meer mensen zich aan, die graag wilde zingen en My Way groeide uit van een paar tot 21 leden. In de afspraken die op papier stonden werd vermeld dat er niet meer dan 21 personen lid mochten zijn, 7 sopranen, 7 alten en 7 mannen. My Way kreeg geen bestuur, alles werd beslist door de leden zelf.

Anno 2017:

My Way is van een smartlappenkoortje uitgegroeid naar een koor met 40 leden, dat muziek zingt uit de jaren 50 en 60.   Bijvoorbeeld nummers van Elvis, The Everly brothers, Petula Clark, the Beatles en Frankie Lane, met orkestbanden in plaats van de piano. Voor heel veel mensen herkenbaar en vooral meezingbaar.